SNPF Nyhetsbrev #2 2022

feb 7, 2022

Hej!
Här kommer årets andra nyhetsbrev från SNPF.

Filmade föreläsningar

På hemsidan ligger länkar till inspelningar från två föreläsningar (endast för medlemmar):

Norra regionen har lagt ut följande föreläsningar via länk på hemsidan, www.snpf.se:

”Utmattning och kognitiv funktion”
och
”Neuropsykologiska nedsättningar efter covid-19 – vad vet vi om symptom efter sjukhuskrävande covid-19 så här långt”

De ligger ute under begränsad tid så om du har missat dem och är intresserad, passa på att se dem medan de finns kvar!

Föreläsningar på gång

Södra regionen annonserar följande föreläsningar/seminarier:

2 mars kl 15.15-16.30: Åsa Hammar, professor i psykologi i Bergen och Lund, föreläser om ”Kognitiva residualsymtom i depression. Föreläsningen kommer att sändas via Zoom och blir troligen i hybridform.

4 maj kl 15.30-16.45 föreläser Johanna Månsson om ”Barn som föds i neonatala högrisktillstånd – utvecklingen under förskoleåren”. Föreläsningen kommer att sändas via Zoom och blir troligen i hybridform.

Föreläsningarna går ännu inte att boka, mer information och bokningslänkar kommer på www.snpf.se

Fler föreläsningar är på gång i de olika regionerna men är ännu inte bokade i tid och plats. Information kommer i nyhetsbrev och på hemsidan! Ha koll på den, det händer en hel del där!

Inte för sent anmäla sig till Riksstämman 2022

Den digitala Riksstämman den 10 – 11 februari har temat ”Den (o)mätbara människan”. Programmet är verkligen spännande med godbitar för alla.

Så ta chansen, anmäl dig! Gå in på www.snpf.se och klicka på bannern med riksstämman, se programmet i sin helhet och anmäl dig! Det går att anmäla sig t o m onsdag!

Tack för mig!

Tack, SNPF för många roliga år i styrelsen!

Efter sex år som ordförande är det nu dags för mig att dra mig tillbaka, det sker på Riksstämman. Det har varit mycket trevliga år, ett mycket gott samarbete i en fantastisk styrelse, härligt att få träffa så många goa och fantastiska medlemmar! Tråkigt att det sistnämnda inte fått ske under pandemin, det hade varit ännu roligare om vi hade kunnat ses på riksstämmor och andra arrangemang.

Var sak har sin tid och nu ska jag njuta av livet som pensionär (fyller 72 i maj). Det är ändå med saknad jag inser att jag haft mitt sista styrelsemöte i SNPF i torsdags. Jag kommer att sakna er! Jag hoppas ändå få träffa dig på stämman på torsdag – fredag!
Ha det gott!
Hälsningar:

 


 

 

 

 

Bengt Persson

Ordförande i Sveriges Neuropsykologers Förening

 

Etiketter: