SNPF medlemsbrev #3 2020

okt 12, 2020

Hej!

Så var det äntligen dags för årets tredje nyhetsbrev från SNPF!

Digitala föreläsningar

Äntligen har vi kommit igång med digitala föreläsningar som alla medlemmar kan ta del av. Östra och Södra regionerna har haft sina premiärer med lyckat resultat.  Det kommer mera! Titta in på hemsidan www.snpf.se, föreläsningarna annonseras där!

Specialistutbildningen

Riksstyrelsen kommer att träffa Ann-Charlotte Smedler under vår styrelsekonferens den 19 oktober för att utröna hur det går med förändringarna i specialistutbildningen. Ann-Charlotte har förbundets uppdrag att arbeta med innehållet i specialistutbildningen och är därför en nyckelperson. Vi hoppas kunna återkomma med information i nästa medlemsbrev.

Riksstämman 4 – 5 februari 2021

Riksstämman 2021 blir digital. Vi förstår att Coronakrisen inte kommer att vara över i februari, det är för mycket vågspel att ha stämman fysiskt. Temat är ”Upp-, ner- eller avkopplad. Hjärnan och tekniken”.

Information och program kommer att läggas ut efterhand på hemsidan www.snpf.se.

Årsmötet kommer också att avhållas digitalt i anslutning till Riksstämman, den 4 februari.

Nordic Meeting 24 – 27/8 2021

Kommer enligt nuvarande plan att avhållas i Köpenhamn. Temat är ”From Cradle to Cognitive Reserve”, det finns redan en hel del information på hemsidan www.nordicmeeting2021.com.

FESN, den europeiska federationen för neuropsykologiska föreningar

Har sitt 8 möte den 24 – 27 september 2021 i Tessaloniki. Hemsidan är www.fesn2021.gr.

Material till hemsidan

För att hemsidan ska bli ännu bättre och ständigt aktuell behövs mer material.

Du är mycket välkommen med ditt bidrag! Det kan handla om en konferens du deltagit i, något projekt du driver (eller är med i), en frågeställning du tycker är intressant, en bokrecension etc. Du väljer själv vad du skriver om! Skicka materialet till info@snpf.se.

Som vi tidigare berättat får vi böcker från förlagen mot att de recenseras på hemsidan. Anna Awad förmedlar böckerna. Om du recenserar får du alltså boken! Du når Anna via info@snpf.se.

Hoppas ni alla får en fin höst!

Hälsningar:

Bengt Persson

Ordförande i Sveriges Neuropsykologers Förening

Växjö den 22 juni 2020

 

Etiketter: