Lunchaktiviteter

Hogrefe

ABAS-3 – en presentation

ABAS-3 (Adaptive Behavior Assessment System, Third Edition) är en standardiserad skattningsskala för bedömning av adaptiv funktion hos 0-89-åringar.

Bedömning av adaptiv funktion ingår i utredning av intellektuell funktionsnedsättning. Adaptiv funktion kan även vara aktuellt att bedöma vid till exempel ADHD och ASD samt hjärnskada.

Välkommen att lyssna på Hogrefes produktspecialist, Lovisa Alehagen, som presenterar ABAS-3. Välj något av passen nedan:

Pass 1A klockan 12:20 – 12:40.
Pass 1B klockan 12:50 – 13:10.
Pass 1C klockan 13:20 – 13:40.

För att delta i ett av passen, var vänlig skriv in passnumret längst fram i ditt visningsnamn på fredagen, exempelvis ”1B Lovisa Alehagen” för att delta klockan 12:50-13:10.

OBS! För att ändra visningsnamn under pågående konferens tryck först på ”participants”, leta rätt på ditt namn och tryck ”more” följt av ”rename”.

Lovisa Alehagen

Leg psykolog, produktspecialist, Hogrefe Psykologiförlaget AB

lovisa.alehagen@hogrefe.se

www.hogrefe.se

Pearson

Chatta med oss på Pearson!

Ställ vilka frågor du vill om våra test och skattningsskalor. Har du frågor om nya test? Eller kanske normering och administrering av test du redan använder? På plats i vårt Zoom-rum finns våra produktspecialister, vår chef för testutveckling och vår sälj-och marknadschef.

För att bli insläppt till Pearsons Zoom-rum, var vänlig skriv in siffran 2 längst fram i ditt visningsnamn på fredagen, exempelvis ”2 Filippa Isaksson”.

OBS! För att ändra visningsnamn under pågående konferens tryck först på ”participants”, leta rätt på ditt namn och tryck ”more” följt av ”rename”.

Filippa Isaksson

Licensed Psychologist, Marketing Specialist, Pearson Clinical, Nordics

filippa.isaksson@pearson.com

www.pearsonclinical.se