Sök Stäng

Riksstämman 2022: Den (o)mätbara människan

Information

Riksstämman 2022 – Den (o)mätbara människan

Save the date!

Välkomna till SNPF:s Riksstämma 2022 i Göteborg 10-11 februari. Vi hoppas att programmet kommer att tilltala många som är intresserade av neuropsykologi. Årets tema är Den (o)mätbara människan, med föreläsningar som ger perspektiv på mätandet av mänskliga tillstånd. Går det att objektivt mäta psykiska funktioner och lidande? Hur kvantifierar vi bäst personlighet, kognition och begåvning? Hur skiljer vi friskt från sjukt? Vilken roll spelar den kulturella kontexten och den tidiga utvecklingen? Diagnostiken av psykiska avvikelser är behäftad med stora svårigheter och saknar entydiga, biologiska markörer. Kan dimensionella personlighetsmodeller eller ny teknik hjälpa diagnostiken?

Ambitionen är att under två dagar vrida och vända på perspektiven, men också, förhoppningsvis post-covid, kunna träffas fysiskt för att ses och umgås.

Denna sida kommer att uppdateras löpande med programmet för Riksstämman.

Riksstämman äger rum på Quality Hotel 11 i Göteborgs hamn, med utsikt över vattnet. På hotellet bjuder vi mot en mindre kostnad också in till konferensmiddag kvällen den 10:e februari. Hotellet ligger på Norra Älvstranden. Hit tar du dig snabbt och enkelt med kollektivtrafikens båt Älvsnabben från Göteborgs centrum.

Varmt välkomna!

Arrangörsgruppen SNPF Västra regionen genom

Tomas Larson

Boka in 10-11 februari 2022 redan nu, mer information kommer inom kort!


Konferenslokal

Quality Hotel 11

Precis vid Eriksbergs gamla båtvarv, med fantastisk utsikt över vattnet, hittar du Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen. Här bor du i lugna omgivningar med fina promenadstråk längs kajen. Stadsfärjan Älvsnabben stannar precis utanför hotellet och tar dig snabbt och enkelt till citypuls, nöjen och shopping. På Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen finns en unik miljö som passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends.

Kontakt
Telefon: 031-779 11 11
E-post q.11@choice.se

Maskingatan 11
41764 Göteborg , Sverige


Kontakt

Har du frågor avseende administration, och registrering är du välkommen att ta kontakt med oss på MKON

Ola Nilsson
ola@mkon.se
tel: 040-258550

MKON, Norra Vallgatan 16, 211 25 Malmö